Skip to content

Mikrosústredenia – jar 2022

Klasické zimné sústredenia sme tento rok, bohužiaľ, zorganizovať nevedeli. Namiesto nich sme však pre Vás pripravili niečo nové – mikrosústredenia. Klasické sústredenia síce nenahradia naplno, poskytnú Vám však príležitosť sa niečo naučiť, zahrať sa a stretnúť starých aj nových kamarátov.

Čo to je: Jednodňová prezenčná akcia v Bratislave a Košiciach, primárne určená pre žiakov druhého stupňa ZŠ. Skupina dobrovoľníkov má pripravený zaujímavý odborný aj zážitkový program podobný tomu, ktorý môžete zažiť na klasickom sústredení. Kapacita jedného mikrosústredenia je 40 účastníkov.

Kedy a kde: Celkovo budú organizované tri mikrosústredenia, z ktorých máte na výber. Každé z nich sa bude konať v sobotu od 9:00 do 17:00, pravdepodobne v priestoroch niektorej školy v príslušnom meste (bližšie informácie o presnom mieste budú zverejnené hneď po ich finalizácii).

  • sobota 19.3. v Bratislave – prihlasovanie uzavreté
  • sobota 19.3. v Košiciach (ostáva zhruba 19 miest)
  • sobota 26.3. v Bratislave (ostáva zhruba 10 miest)

Cena: 25€. V tejto cene sú zahrnuté všetky organizačné náklady, prenájom priestorov, materiály na aktivity. V cene nie je zahrnutá strava. Po registrácii vám na mail prídu platobné údaje s číslom účtu a VS. (Ak je výška účastníckeho poplatku jedinou prekážkou, pre ktorú sa nemôžete zúčastniť mikrosústredenia, ozvite sa nám na nižšie uvedený e-mail.)

Covidové opatrenia: vstup na akciu bude podmienený negatívnym PCR testom nie starším ako 48 hodín. Pri testovaní spolupracujeme s https://www.rychlotest-covid.sk. Pred akciou Vám zašleme kód na bezplatné testovanie, ktorý budete vedieť využiť v ľubovoľnej ich prevádzke.

Strava: Účastníkom mikrosústredenia stravu nebudeme zabezpečovať. Počas akcie však bude obedná (a aj iné) prestávka, preto vás prosíme, aby ste si obed a prípadne ďalšie občerstvenie doniesli samostatne.

Prihlasovanie: Prihlásovať sa dá prostredníctvom nižšie uvedeného formuláru. Každé mikrosústredenie má však kapacitu 40 účastníkov, pozvaných bude prvých 40 prihlásených účastníkov.

Ďalšie informácie: Bližšie informácie o akcii pošleme prihláseným účastníkom po uzatvorení prihlasovania alebo naplnení kapacity. Takisto by sme Vás chceli upozorniť, že akciu sa môžeme rozhodnúť zrušiť v prípade nedostatočného záujmu alebo zmeny pandemickej situácie. V takom prípade Vás samozrejme čo najskôr kontaktujeme.

Kontakt: V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať Michala Anderleho mailom michal.anderle@p-mat.sk alebo telefonicky 0908 201 044.

Mikrosústredenia
Na tento mail prídu detailné informácie o mikrosústredku.
Zadajte svoj (rovnaký) mail, prosíme, pre kontrolu ešte raz.
Výber termínu
Prosím, uveďte akékoľvek zdravotné či iné závažné obmedzenia, ktoré by mohli byť dôležité pre organizátorov. Napríklad závažné alergie, potreba brania liekov...
Priestor na čokoľvek, čo chcete odkázať organizátorom.